servicii financiare SOLUTII DE CREDITARE Descopera serviciile noastre O GAMA LARGA DE SERVICII FINANCIARE

Intrebari frecvente

Ai o intrebare? Aici gasesti raspunsul la cele mai frecvente intrebari.

  1. Pot obtine un credit daca am poprire?

In cazul in care ai o poprire pe cont/conturi se poate obtine un credit. Initial trebuie sa vedem de la ce provine poprirea respectiva, dupa care gasim o solutie in vederea obtinerii creditului.

  1. Pot obtine un credit daca am probleme in Biroul de Credit?

In majoritate cazurilor se poate obtine un credit! Dupa o verificare a biroului de credite analizam ce fel de raportari negative sunt.  Inaintam procedura in vederea demersurilor pentru a  radia (sterge) informatiile negative raportate  in biroul de credite, iar apoi putem opta pentru un credit.

  1. Am deja un credit, dar nu ma incadrez sa obtin o alta suma de bani. Ce se poate face?

Pentru un client care are deja un credit la o institutie bancara sau nebancara si nu se mai incadreaza in vederea obtinerii unui nou credit sau a unei refinantari + suma suplimentara, se face o sustinere sau o derogare la dosar. In functie de nevoile clientului putem sustine dosarul  de credit pentru a obtine aprobarea.

  1. Care este suma maxima pe care o pot lua de la o institutie bancara?

Suma maxima pe care un client o poate lua de la institutie bancara difera de la o banca la alta. Unele banci ating un plafon maxim de 100.000 de lei, iar altele ating un plafon si de 120.000 de lei.

Un client cu un  salariu mediu de 2000 de lei, nu va putea obtine un credit de 100.000 de lei sau  120.000 de lei. Noi va putem gasi o solutie sa atingeti acel plafon de acordare a institutiei bancare respective. Putem sustine dosarul sa obtineti o suma de doua ori mai mare fata de suma maxima pe care o puteti lua de la o institutie bancara.

  1. De ce sa aleg o firma de intermediere bancara?

Firma de intermediere bancara,  te scuteste de drumuri inutile la banci, poate obtine cea mai buna oferta pentru  client, cea mai mica dobanda de pe piata in functie de profilul clientului, sustinerea profilului in vederea cresterii gradului de indatorare cat si a clasei de risc. Criteriile de eligibilitate pentru un client sunt urmatoarele: scorul fico, istoricul din biroul de credite, numarul de interogari la biroul de credite si vechimea la locul de munca.

Aceste  criterii  formeaza un SCORING bancar.  Majoritatea persoanelor interesate de un credit nu sunt informati in privinta Scoring-ului, despre care putem spune ca ajuta 80% in obtinerea unui credit. Daca o persoana  se duce dintr-o institutie bancara in alta fara sa tina cont de criteriile de eligibilitate (scoring) pe care le are fiecare institutie bancara in parte, sansele de obtinere a unui credit sunt minime. Apeland la o institutie de intermediere bancara, sansele cresc cu pana la 80%-90% in obtinerea unui credit.

Aplica acum

pentru a beneficia de cea mai buna consultata

Intră în legătură cu echipa SOLUTII DE CREDITARE folosind datele de contact de mai jos sau completează formularul.

Sau ne poți scrie pe adresa de email contact@solutii-creditare.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

 

Bulevardul Iuliu Maniu nr 7, Corp A, Etaj 1, Scara 2
Sector 6, Bucuresti

+40 721 916 193

 

Strada Poet Grigore Alexandrescu, nr. 1, Bl. E6,
Târgoviște, Dâmbovița

+40 727 641 302

 

Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00-17:00