-
Pot obtine un credit daca am poprire?
In cazul in care ai o poprire pe cont/conturi se poate obtine un credit. Initial trebuie sa vedem de la ce provine poprirea respectiva, dupa care gasim o solutie in vederea obtinerii creditului.
-
Pot obtine un credit daca am probleme in Biroul de Credit?
In majoritate cazurilor se poate obtine un credit! Dupa o verificare a biroului de credite analizam ce fel de raportari negative sunt. Inaintam procedura in vederea demersurilor pentru a radia (sterge) informatiile negative raportate in biroul de credite, iar apoi putem opta pentru un credit.
-
Am deja un credit, dar nu ma incadrez sa obtin o alta suma de bani. Ce se poate face?
Pentru un client care are deja un credit la o institutie bancara sau nebancara si nu se mai incadreaza in vederea obtinerii unui nou credit sau a unei refinantari + suma suplimentara, se face o sustinere sau o derogare la dosar. In functie de nevoile clientului putem sustine dosarul de credit pentru a obtine aprobarea.
-
Care este suma maxima pe care o pot lua de la o institutie bancara?
Suma maxima pe care un client o poate lua de la institutie bancara difera de la o banca la alta. Unele banci ating un plafon maxim de 100.000 de lei, iar altele ating un plafon si de 120.000 de lei.
Un client cu un salariu mediu de 2000 de lei, nu va putea obtine un credit de 100.000 de lei sau 120.000 de lei. Noi va putem gasi o solutie sa atingeti acel plafon de acordare a institutiei bancare respective. Putem sustine dosarul sa obtineti o suma de doua ori mai mare fata de suma maxima pe care o puteti lua de la o institutie bancara.
-
De ce sa aleg o firma de intermediere bancara?
Firma de intermediere bancara, te scuteste de drumuri inutile la banci, poate obtine cea mai buna oferta pentru client, cea mai mica dobanda de pe piata in functie de profilul clientului, sustinerea profilului in vederea cresterii gradului de indatorare cat si a clasei de risc. Criteriile de eligibilitate pentru un client sunt urmatoarele: scorul fico, istoricul din biroul de credite, numarul de interogari la biroul de credite si vechimea la locul de munca.
Aceste criterii formeaza un SCORING bancar. Majoritatea persoanelor interesate de un credit nu sunt informati in privinta Scoring-ului, despre care putem spune ca ajuta 80% in obtinerea unui credit. Daca o persoana se duce dintr-o institutie bancara in alta fara sa tina cont de criteriile de eligibilitate (scoring) pe care le are fiecare institutie bancara in parte, sansele de obtinere a unui credit sunt minime. Apeland la o institutie de intermediere bancara, sansele cresc cu pana la 80%-90% in obtinerea unui credit.